هواشناسی: هشدار دریایی سطح نارنجی در مازندران؛ شنا ممنوع است ماجرای فرونشست خیابان نشاط اصفهان و نشت ماده عجیب + عکس جزییات رای وحدت رویه دیه راننده مقصر به نرخ روز هلاکت دو شرور مسلح در درگیری با پلیس در طبس انهدام شبکه قاچاق سوخت در یکی از پمپ بنزین‌های رودان/ ۷ نفر متهم بازداشت شدند شرکت بیش از ۶۱۰۰ داوطلب لرستانی در آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی و وزارت بهداشت تازه‌ترین نتایج نظرسنجی ایسپا پیرامون مصرف شبکه‌ها و رسانه‌های اجتماعی و استفاده از ابزار‌های هوش مصنوعی چت‌جی‌پی‌تی در مواجهه با سناریوی خودکشی نوجوانان با پلیس تماس می‌گیرد اپ جدید گوگل برای جستجوی سریع در ویندوز ارائه می‌شود ادارات خوزستان دورکار شدند / آلودگی هوا ساعت کاری برخی شهر‌ها را تغییر داد پژوهشگران انگلیسی، سیستم هشدار سرطان ساختند آغاز انتخاب رشته داوطلبان آزمون کارشناسی رشته‌های علوم پزشکی دانشگاه آزاد بازگشایی دوطرفه جاده چالوس پس از محدودیت ۴ ساعته یکطرفه شدن جاده چالوس؛ ترافیک سنگین است رونمایی از رقیب مدرن و پرادعای آیفون ۱۷ پرو مکس / شیائومی ۱۷ پرو مکس به بازار آمد؟   خواهر‌خواندگی بندرعباس و مومباسا در کنیا

وقتی بودجه ایمنی ساختمان‌ها صرف خرید شکلات می‌شود!

بیش از 30 هزار ساختمان ناایمن در تهران شناسایی شده است؛ برخی ساختمان ها در وضعیت بحرانی قرار دارند و عضو شورای شهر تهران می گوید «گزارشی در این باره داریم که اگر کسی آن را بخواند شب نمی تواند راحت بخوابد.»
تاریخ انتشار: ۱۲:۲۲ - ۳۰ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 20
کد خبر: ۲۲۴۱۷۷

به گزارش راهبرد معاصر، «۵۰ درصد ساختمان‌های دولتی ناایمن هستند و اگر بودجه‌ای هم برای ایمنی داشته باشند، صرف خرید شکلات می‌کنند.» اینها را مدیر عامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهر تهران قدرت‌الله محمدی می‌گوید.

 

تعدادی از ساختمان‌های ناایمن کلان شهر تهران مربوط به ارگان‌ها دولتی و غیردولتی است و به گفته عضو شورای شهر تهران مهدی پیرهادی «هیچ توجیهی ندارد که ساختمان‌های دستگاه‌های دولتی و حتی خود شهرداری برای تامین رقم کمی دچار مشکل شده و ناایمن باشند.»

 

35 هزار ساختمان ناایمن (البته با ضرایب ایمنی متفاوت) در شهر تهران شناسایی و ارزیابی شده و همچنان« ۷۵ ساختمان در وضعیت بحرانی قرار دارند» این در حالی است که در سال‌های گذشته شاهد آتش سوزی‌های زیادی در ساختمان‌های فرسوده شهر مانند پلاسکو، سینا اطهر و ... بودیم که در این حوادث تعدادی از شهروندان و آتش نشانان جان خود را از دست دادند.

 

برای تک تک ساختمان‌های پرخطر با کمک دستگاه قضایی پرونده تشکیل شده اما همچنان تعداد این ساختمان ها دو رقمی است. وزارتخانه‌ها، سازمان‌ها و شرکت‌های دولتی آنچنان پای کار ایمن سازی نیامده‌اند تا جایی که مدیر عامل سازمان آتش نشانی شهر تهران می‌گوید «بخش عمده ای از ساختمان‌های دولتی تاییده آتش‌نشانی ندارند و از هفته آینده برای آنها اخطاریه می فرستیم.»

 

موضوع ساختمان های ناایمن فقط مختص مراکز اداری، تجاری نیست؛ تعدادی از بیمارستان های شهر تهران هم ناایمن هستند.

 

نماینده مجلس شورای اسلامی اقبال شاکری می‌گوید که «باید به مالکان فشار آورد» تا قانون اعمال شده و با نصب بنر«این ساختمان ناامن است» موضوع اطلاع رسانی شود اما رئیس سازمان آتش نشانی شهر تهران قدرت الله محمدی می‌گوید برخی مالکان همکاری نمی‌کنند و موضوع هزینه را پیش می‌کشند و البته «برخی هم توجهی به هشدارها ندارند.»

 

خلاهای قانونی در زمینه ساختمان‌های ناایمن وجود دارد؛ کارشناسان حریق می‌گویند که ماموران آتش نشانی در ایران فقط می‌توانند به ساختمان‌های ناایمن اخطار دهند «حتی نمی‌توانند یک انشعاب هم قطع کنند.» این در حالی است که در کشورهای مانند لندن و ژاپن ماموران آتش نشانی حتی اجازه پلمب ساختمان‌های ناایمن را دارند./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار